Wat zeggen mijn leerlingen

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 26 reviews)
Uitstekend!92%
Zeer goed8%
Prima!0%
Niet zo goed0%
Matig0%

Beste Rijschool

5,0 rating
7 januari 2022

Super goede rijschool, heb heel veel geleerd van Azad rijinstructeur. Hij legt alles goed uit, heeft geduld en het is altijd heel gezellig tijdens de rijlessen. Het is zeker een aanrader als je naar een goede rijinstructeur op zoek bent, waardoor je in 1x kan slagen.

Mariam

Beste rijschool!

5,0 rating
15 december 2021

Uitstekende rijschool. Azad legt je alles goed uit en laat je elke examenroute zien, zodat je goed voorbereid bent voor alles en niet voor verassingen komt te staan. Het was heel gezellig en er was altijd een goede sfeer. Zeker een aanrader!

Kevin Youssef

Niet wachten Snel beginnen

5,0 rating
9 december 2021

Een hele leuke rijschool waarbij je het autorijden op een eigen tempo kan leren. Rijinstructeur Azad heeft veel geduld en bovendien zijn de rijlessen heel gezellig! Ik zou deze rijschool zeker aanraden als je snel je rijbewijs wilt halen en opzoek bent naar een goede kwalitatief rijschool.

Yousif

mijn persoonlijke mening

5,0 rating
9 december 2021

Zeer goede school, ik heb 15 lessen gevolgd, daarna het examen gedaan en het succes was vanaf de eerste keer Vriendelijke groeten aan professor Azad

Ammar

Beter had ik niet kunnen wensen!

5,0 rating
1 december 2021

Had niet gedacht dat perfectie en passie voor je vak nog op zijn hoog niveau uitgevoerd kon worden door iemand. De beste rij instructeur die om me kon wensen die blijft pushen en doorzetten om iemand te laten slagen hoe slecht diegene het ook doet! Beste keuzen die je kan maken !

Glenn Roest
Chat openen
Waarmee kan ik je helpen?
Hoi, klaar voor je gratis proefles?