Wat zeggen mijn leerlingen

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 11 reviews)
Uitstekend!100%
Zeer goed0%
Prima!0%
Niet zo goed0%
Matig0%

Top ervaring!

5,0 rating
7 juni 2021

Goeie rijschool contact met rij instructeur is top in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs alles duidelijk uitgelegd alle moeilijke plekken bezocht zodat ik tijdens mijn rij examen op alles voorbereid
was

Kiyan

Top rijschool!

5,0 rating
26 maart 2021

Super fijne rijschool met onwijs goede lessen! Duidelijk taalgebruik en veel persoonlijke interactie … Echt een aanrader om bij Rawand te komen lessen. Dankjewel!

Bo Van Burgsteden

In 1 x geslaagd!

5,0 rating
15 maart 2021

Super fijne rij school, dankzij Rawand ben ik in 1 x geslaagd! Het fijne vond ik dat je altijd de tijd nam om alles rustig te bestuderen, ik heb met heel veel plezier achter het stuur gezeten, super bedankt!

Robert

Beste beste rijschool

5,0 rating
15 oktober 2020

De beste rijschool in Amersfoort omgeving, goedkoop lessen in vergelijking met andere rij opleiding,Azad zal je uitleggen van A tot Z en gaat er van uit dat jij het in één keer haalt.
Sterk aan te raden !

Emad

Met een knipoog en een lach 🙂

5,0 rating
15 oktober 2020

Zelf ben ik begonnen met rijlessen voor mijn familie, maar het autorijden zelf vond ik eng en absoluut niet leuk. Dit is waarom ik zo verschrikkelijk heb geboft dat Azad mijn rijinstructeur was (andere rijschool). Altijd vol geduld in de uitleg, gezellige gesprekken en met de vele grapjes waren de rijlessen altijd een feestje. De auto rijd verschrikkelijk lekker en voor de prijs hoef je het niet te laten. Achteraf bekeken wou ik dat ik meteen bij rijschool Rawand was gestart in plaats van later te switchen. Gelukkig is alles helemaal goedkomen met dank aan mijn geweldige rijinstructeur. Veel dank!

Paula van de Zande
Chat openen
Waarmee kan ik je helpen?
Hoi, klaar voor je gratis proefles?